Nemzetközi költöztetés bútorszállítás kü

Ha gondtalanul és biztonságosan akar költözni, akkor a legjobb megoldás, ha cégünket válassza. Teljes körű, minden igényt kielégítő lakossági és közületi szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek. Budapesti telephellyel és több teherautókkal rendelkező költöztető, bútorszállító vállalkozás vagyunk. Rendelkezünk fuvarozói engedéllyel, és közel 10 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére. Több ezer kisebb és nagyobb költöztetés, bútorszállítást és fuvarozást oldottunk meg eredményesen. Sikerünk titka, a szállítómunkásaink korrekt hozzáállásának, rugalmas munkavégzésüknek és a megrendelőink elképzeléseinek a tökéletes végrehajtásának köszönhető. A rakodóinknak a költöztetés nemcsak munka, hanem hivatás, bizalmi állás. Eleget akarunk tenni a mai kor elvárásainak, követelményeinek és színvonalának. A nagyobb távolságba történő költöztetésnél körültekintőbben és figyelmesebben kell előkészíteni a bútorokat, műszaki berendezéseket, lakásfelszerelési tárgyakat a szállításra. Az úthibáktól, a folyamatos rázkódástól, a nem megfelelően rögzített bútorok sérülhetnek. Ezért kollégáink szakszerűen és precízen mindent előkészítenek, kiszedik a mozgó polcokat, a tükrös ajtókkal rendelkező szekrényeket kartonlappal és stretch fóliával védik, a hűtők elejét paplannal védik és azt stretch fóliával rögzítik hozzá, stb. Költöztetést rövid határidővel, a hét bármely napján rugalmasan tudunk megoldani. A Magyarországon belüli vagy a külföldre történő szállításnál leendő ügyfeleinknek fix árajánlatot adunk, amitől a munka elvégzése után sem térünk el. Nemzetközi költözésnél mivel teljes körű szolgáltatást biztosítunk, így az autópálya díjakat, kompdíjat, kapudíjakat mindent elintézünk. Ponyvás és dobozos 3, 5 tonnás és 7, 5 tonnás teherautókkal rendelkezünk, ezeket a teherautóknak bármikor biztosítani tudjuk. A teherautók minden tekintetben megfelelnek az Uniós műszaki követelményeknek, és rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel. A szállítójárművek éves Osztrák és Magyar autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek. Budapestről történő költözésnél szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, ott elmondhatja az elképzeléseit - elvárásait, tanácsot kérhet. Hajdú Tibor fuvarszervező Telefon : 0620-560-1403 E-mail : [email protected] Twitter : https:/ / twitter.com/ butorszallito Honlapunk : http:/ / budapestkoltozteto.hupont.hu/ Facebook : https:/ / www.facebook.com/ budapestikoltozteto/

Share:

Important!

There are a lot of advertisers on Advertigo. We cannot check them one by one.

You work hard for your money and you want a company you can rely on when you are buying or selling things. That’s why we want to help you protect yourself from fraud. In this section, you’ll find informative tips and other useful material to stay informed and help reduce your chances of falling victim to scammers.

Please understand that Advertigo.net is a free service to help buyers and sellers (and etc.) find one another. Advertigo.net is not involved in any transactions and can not police the actions of our many users.