Költöztetés ? bútorszállítás szakértelem

Fél, hogy költözése reggeltől ? estig tart? Nem tudnak biztosítani egy alapvető költöztető szolgáltatást {díjmentes költöztető dobozok ? stretch fólia és légpárnás fólia}. Társaságunknál ilyen nem fordulhat elő, mivel már 18 éve folyamatosan arra törekedünk, hogy ügyfélbarát szolgáltatást biztosítsunk, mindenkinek könnyen megfizethető díjszabással. Mit biztosítunk a költöztető ? bútorszállító szolgáltatásunkban? több méretű ? teljesen felszerelt szállítójárművek gyakorlott ? lendületesen dolgozó szállítómunkások bútorok szerelése külön költségek nélkül nincs hétvégi felár ? Km? távhordás és emelet díj nagyméretű bútorok emeletre történő felhúzása ? leengedése díjmentes költöztető dobozok {Budapesten díjmentesen ki is szállítjuk} hétvégén ? ünnepnap normál díjszabás utolérhető ? számlaképes vállalkozás vagyunk bárkinek könnyen megfizethető díjszabás díjmentes munkafelmérés Budapesten bútor típustól függően korlátlan és díjmentes csomagolóanyag {hullámpapír ? légpárnás vagy stretch fólia} alkalmazkodunk megrendelőink szabadidejéhez És ami a Legfontosabb! Rejtett Bújtatott Áraink Nincsenek Költöztetés Budapesten ? Egyszerűen és Ésszerűen Lakosságnak ? irodáknak ? cégnek ? vállalatoknak a hét bármely napján biztosítani tudjuk színvonalas szolgáltatásainkat. Alkalmazkodunk ügyfeleink szabadidejéhez, így akár ünnepnap ? hétvégén is a rendelkezésükre állunk, mindenféle extra költségek nélkül. Nagyobb volumenű munkáknál, illetve a korrekt árajánlat érdekében, Budapesten és az agglomerációjában szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre. Itt láthatjuk a szállítandó bútorzat mennyiségét és típusát, láthatjuk a felrakó hely körülményeit, megtudjuk hogy mennyi költöztető dobozra ? stretch és légpárnás fóliát kell biztosítanunk, az ügyfeleink elmondhatják az elvárásaikat ? kéréseiket, kollégánktól akár tanácsot is kérhetnek. A nagyméretű, és egyben nem szállítható bútorok szét és összeszerelése sem okozhat fejfájást a megrendelőinknek. Szállítómunkásaik gyorsan és szakszerűen elvégzik a bútorok szükséges szerelését, a bútorok szereléséért pluszköltséget nem számolunk fel. A sérülésmentes és szakszerű költözésről képzett szállítóbrigádok gondoskodnak, akik leveszik az ügyfelek válláról a terhet, és biztosítják a stresszmentes ? ügyfélbarát szállítást. Ha kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfél-szolgálatunkkal, a [email protected] E-mail címen, vagy tárcsázza a 0670-269-1629 - et. Weboldalunkból sokkal többet megtudhat, a linket másolja be a keresőbe: www.koltoztetes-aruszallitas. info

Share:

Important!

There are a lot of advertisers on Advertigo. We cannot check them one by one.

You work hard for your money and you want a company you can rely on when you are buying or selling things. That’s why we want to help you protect yourself from fraud. In this section, you’ll find informative tips and other useful material to stay informed and help reduce your chances of falling victim to scammers.

Please understand that Advertigo.net is a free service to help buyers and sellers (and etc.) find one another. Advertigo.net is not involved in any transactions and can not police the actions of our many users.